Witgoedservice Leon

Witgoed van bijna alle merken voor scherpe en aantrekkelijke prijzen.

Verkoop witgoed

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast, wasmachine of vaatwasser, maar betaalt u liever niet teveel? Kom dan naar Witgoedservice Leon. Vanuit mijn magazijn in de Tilburgse Reeshof verkoop ik witgoed als vaatwassers, drogers, wasmachines, vriezers en koelkasten tegen de laagste prijzen. Ik heb nagenoeg alle bekende merken in huis en ik kom uw gekochte witgoed ook nog eens gratis installeren, monteren en inbouwen.

Het aanbod van Witgoedservice Leon

De prijzen van Witgoedservice Leon zijn lager, maar de service is juist hoger. Zo geef ik bij de verkoop van witgoed altijd een uitgebreid advies zodat u zeker weet dat u de juiste keuze voor uw wensen en budget maakt. Daarnaast volgt er bij de gratis installatie ook een uitleg van het apparaat en neem ik na afloop ook het oude apparaat en het verpakkingsmateriaal mee. Zonder extra kosten.

Verkoop van witgoed en nog veel meer

Witgoedservice Leon biedt veel meer dan alleen de verkoop van witgoed. Zo kunt u bij mij ook terecht voor de reparatie van bijna alle merken witgoed en voor het bestellen van losse onderdelen voor uw defecte witgoed.

Ik hanteer duidelijke, scherpe prijzen en overleg altijd vooraf wat het totaalbedrag voor de reparatie van uw witgoed zal zijn. De reparatie gebeurt altijd met originele onderdelen en het is ook nog eens heel snel. Niemand kan immers lang zonder goed werkend witgoed!

Lees meer over de reparaties