Witgoedservice Leon

Snelle reparatie van bijna alle merken witgoed voor een vaste scherpe prijs.

Reparatie van witgoed in Tilburg

Is uw vaatwasser, droger, wasmachine, vriezer of koelkast stuk? Dat is ontzettend vervelend, op zulke momenten komen we erachter hoe afhankelijk we van ons witgoed zijn geworden. Witgoedservice Leon staat daarom altijd snel klaar voor de reparatie van uw witgoed. Ik ben gespecialiseerd in de reparatie van bijna alle merken en ik gebruik te allen tijden originele onderdelen. Zo kunt u in een mum van tijd weer verder met uw huishoude

De prijzen voor de reparatie van witgoed

Als uw vaatwasser, droger, wasmachine, vriezer of koelkast niet meer werkt, kunt u het beste contact met me opnemen. Ik kom dan bij ons langs om de schade op te nemen.

Voor de reparatie van witgoed reken ik altijd dezelfde vaste servicekosten:

Voorrijkosten, analyse en de eerste 30 minuten werk kosten € 39,- (incl. BTW). Eventuele materiaalkosten worden apart in rekening gebracht.

Als de reparatie langer dan 30 minuten duurt, leg ik uit wat het probleem is en wat het gaat kosten om dit te repareren. U kunt dan beslissen of u de reparatie meteen wil laten uitvoeren of dat u dit op een later tijdstip wil doen omdat u eerst nog prijzen wil vergelijken.

Wanneer u besluit om uw defecte witgoed te vervangen voor een nieuw apparaat van Witgoedservice Leon, dan vervallen de gemaakte servicekosten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06 50 666 844.

Losse onderdelen voor uw defecte witgoed

Witgoedservice Leon biedt ook losse onderdelen voor bijna alle merken witgoed. En u kunt dat onderdeel ook door mij in uw apparaat laten zetten. Ik help u met vinden van het juiste onderdeel en zorg ervoor dat het onderdeel zo snel mogelijk wordt vervangen.

Lees meer over de losse onderdelen