Witgoedservice Leon

Snelle levering van losse onderdelen voor uw defecte witgoed, eventueel inclusief installatie.

Onderdelen witgoed

Als uw wasmachine, droger, koelkast, vriezer of vaatwasser kapot gaat, is het heel goed mogelijk dat u zelf kunt achterhalen dat er een bepaald onderdeel vervangen moet worden. In dat geval kunt u de losse onderdelen voor uw witgoed makkelijk en snel bij Witgoedservice Leon bestellen. Ik bied een uitstekende service en door de snelle levering hoeft u nooit lang met de reparatie te wachten. Uiteraard bied ik de onderdelen voor een betaalbare prijs aan en zijn ze van uitstekende kwaliteit.

Prijzen voor het vervangen van de losse onderdelen voor uw witgoed

Het achterhalen van een defect onderdeel in uw apparaat is één ding, het zelf vervangen is heel wat anders. Daarom kan Witgoedservice Leon u ook helpen met het vervangen van het losse onderdeel.

Voor het vervangen van een onderdeel reken ik altijd dezelfde vaste servicekosten:

Voorrijkosten en de eerste 30 minuten werk kosten € 39,- (incl. BTW). De kosten voor het bestelde onderdeel worden apart in rekening gebracht.

Als het vervangen langer dan 30 minuten duurt, leg ik uit wat het probleem is en hoeveel tijd ik nog nodig heb. U kunt dan beslissen of u de vervanging door wil laten gaan of liever naar andere mogelijkheden kijkt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06 50 666 844.

Reparatie van defect witgoed

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat blijkt dat er meer aan de hand is dan alleen een defect onderdeel. Witgoedservice Leon kan u dan ook helpen met de reparatie van uw witgoed. Ik heb ervaring met het repareren van apparaten van bijna alle merken.

Ik hanteer duidelijke, scherpe prijzen en overleg altijd vooraf wat het totaalbedrag voor de reparatie van uw witgoed zal zijn. De reparatie gebeurt altijd met originele onderdelen en het is ook nog eens heel snel. Niemand kan immers lang zonder goed werkend witgoed!

Lees meer over de reparaties