Witgoedservice Leon

Snelle levering van losse onderdelen voor uw defecte witgoed, eventueel inclusief installatie.

Inbouw van witgoed

U heeft een nieuwe vaatwasser gekocht, maar nu moet deze nog in uw huidige keuken worden ingebouwd. Of u heeft een nieuwe keuken laten plaatsen, maar wil hier wel uw oudere koelkast of vriezer netjes in plaatsen. Het inbouwen van witgoed is in de praktijk alleen vaak moeilijker dan gedacht. Al snel heeft u geen idee meer wat u met al die stekkers en aansluitingen moet doen.

Om die reden kunt u voor de inbouw van uw witgoed altijd bij Witgoedservice Leon terecht. Met de inbouwservice bouw ik niet alleen uw nieuwe apparaat in, ik zet ook eventuele aanwezige apparaten in uw nieuwe keuken.

De prijs voor het inbouwen van witgoed

Als u het apparaat bij Witgoedservice Leon heeft gekocht, is de inbouw, montage en aansluiting van uw witgoed altijd gratis.

Wanneer u een bestaand apparaat wilt laten inbouwen kost dit € 40,- per uur (inclusief voorrijkosten).

Let op: ik bouw alleen bestaande apparaten in waarvan de garantie is vervallen. Als er een apparaat met garantie door mij wordt ingebouwd en het apparaat is een tijdje later defect, dan kan er namelijk discussie over die garantie ontstaan omdat het door een andere leverancier is aangesloten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06 50 666 844.

Verkoop van witgoed en nog veel meer

Witgoedservice Leon biedt veel meer dan alleen de verkoop van witgoed. Zo kunt u bij mij ook terecht voor de reparatie van bijna alle merken witgoed en voor het bestellen van losse onderdelen voor uw defecte witgoed.

Ik hanteer duidelijke, scherpe prijzen en overleg altijd vooraf wat het totaalbedrag voor de reparatie van uw witgoed zal zijn. De reparatie gebeurt altijd met originele onderdelen en het is ook nog eens heel snel. Niemand kan immers lang zonder goed werkend witgoed!

Lees meer over de reparaties